Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Για αλλού τραβήξαμε...για αλλού

'Επιασα τον εαυτό μου όλο το Σαββατοκύριακο, να ψάχνει, ότι κυκλοφορεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο, για φαντς, selective default, restricted default, cds, EFSF, δηλώσεις του Γιουνκέρ, της Μέρκελ, του Μπαρόζο και το χειρότερο... να ανταλάσσω και απόψεις με φίλους αν θα κρατικοποιηθούν οι τράπεζες ή αν θα απορροφηθούν από τις ξένες...Στα όρια παράνοιας; ΄Οχι.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κυβερνητικής και αντιπολιτευτικής πολιτικής.
Να μας έχει πιάσει καημός για τους δανειστές, τα hedge funds, τα spreads, τις τράπεζες, πράγματα που αφορούν τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ και όχι για τα παιδιά μας που αν αρρωστήσουν θα νοσηλευθούν στα νοσοκομεία του Λοβέρδου, του Αβραμόπουλου, του Σιούφα, της Ξενογιαννακοπούλου, του Κακλαμάνη ( και των δύο...), του ΄Εβερτ και για να μην ξεχάσω κανένα όνομα και τον...αδικήσω των 13 υπουργών υγείας της Ν.Δ και των 13 του ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης ( μοιρασμένα τα πράγματα...).
Η επιτυχία του συστήματος. 
Σκεφτόμαστε αφηρημένα μεγέθη και καιγόμαστε για το μέλλον άυλων προϊόντων παραβλέποντας το κεντρικό διακύβευμα που είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ευημερία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου