Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η ...αξέχαστη Ρόδος των "Τριών Σωματοφυλάκων"


To κοινό άρθρο Ραγκούση/Διαμαντοπούλου/Λοβέρδου  ισχυρίζεται ότι ζούμε σε ένα εθνικό Matrix που επέβαλλαν Εξωγήινοι Συνδικαλιστές Κατακτητές!
Δεν μπορεί να το ερμηνεύσεις διαφορετικά.  Σα να προσγειώθηκαν τώρα με το διαστημόπλοιο στη χώρα. Λες και δεν ήταν το κόμμα τους αυτό που κατέχει τίτλους στο « συντεχνιάζειν».  Μιλούν λες και δεν έπαιρναν αυτοί τις αποφάσεις.
Λες και δεν θυμόμαστε π.χ. την κυρία Διαμαντοπούλου από τα νιάτα της να ξεκινά λαμπρή καριέρα ως Νομάρχης διογκώνοντας το δημόσιο, μέχρι και προσφάτως, διορίζοντας σε υπό κατάργηση οργανισμό.
Πολλά θα μπορούσε να πει κάποιος για το μανιφέστο των τριών σωματοφυλάκων του πολιτικού τους μέλλοντος.
Το κείμενο χαρακτηρίστηκε ως πολιτική παρέμβαση βαρύνουσας σημασίας. Ως ειλικρινές πόνημα, πολιτικών που αποφασίζουν να πάρουν υπεύθυνη στάση απέναντι στα κρίσιμα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτε περισσότερο από την στοχοποίηση ενός ολόκληρου λαού και το πράσινο φως στην επιβολή της "Τελικής Λύσης".  
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τους τρόπους που κάποιοι προσπαθούν να μπουν στο κάδρο της διαδοχής και με ίντριγκες βυζαντινού τύπου του ΠΑΣΟΚ, αν μέσα στο πόνημα τους δεν υπήρχε η παρακάτω αποστροφή, ενδεικτική της πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας και του βιασμού της νοημοσύνης μας:
« ...Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους πολίτες της Ρόδου που άνοιξαν το λιμάνι με λουλούδια στα χέρια. Οι πολίτες τον Αύγουστο απαίτησαν, κυριολεκτικά, η κυβέρνηση να μην κάνει πίσω -όπως γινόταν τις τελευταίες δεκαετίες- αλλά να εφαρμόσει τις πολιτικές της»
Από πού κι ως που προκύπτει, ότι η απόφαση φορέων και πολιτών της Ρόδου να κρατήσουν το λιμάνι ανοιχτό, υποδεχόμενοι τους τουρίστες με λουλούδια και μελεκούνια,  ήταν απαίτηση για εφαρμογή των  πολιτικών της κυβέρνησης;
Το ξέρουμε, ότι η ανάγνωση μηνυμάτων δεν είναι το καλύτερο των πολιτικών, αλλά η αδυναμία τους αυτή, δεν τους δίνει το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται με τον αισχρό αυτό τρόπο , το ότι οι Ροδίτες αποφάσισαν να διαφυλάξουν (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…) την φήμη του νησιού τους, να μην  γίνουν πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ, με απείρου κάλλους σκηνές , απ’ αυτές που δεν συνάδουν ούτε με τον πολιτισμό, ούτε με το χαρακτηριστικό DNA φιλοξενίας και τουριστικής συνείδησης των Ροδιτών και που πραγματικά θα έμεναν αξέχαστες…
Διαφυλάττοντας ταυτόχρονα και το μέλλον της σεζόν και της διαβίωσής τους, απέναντι στο ζοφερό μέλλον των εφαρμοσμένων πολιτικών της κυβέρνησης.
Παίξτε όπως θέλετε στο κόμμα σας κυρίες και κύριοι, βγάλτε τα μάτια σας για το πώς θα επιπλεύσετε, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε εξ ονόματος της κοινωνίας και να τη χρησιμοποιείτε στα παιχνίδια σας.
Μαζευτείτε!! Τώρα τη θυμηθήκατε τη Ρόδο και τους πολίτες της  και σας έμεινε... αξέχαστη;
"Η Δημοκρατική της Ρόδου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου