Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απίστευτο και επικίνδυνο!


Απίστευτο και όμως αληθινό, ενδεικτικό της ψυχολογίας των Αθηναίων που ζουν πλέον σε συνθήκες ανασφάλειας.
Ένας στους δυο, σύμφωνα με γκάλοπ της Κάπα Pesearch για το Βήμα της Κυριακής τάσσεται υπέρ της αυτοδικίας! Σχεδόν ένας στους δύο απάντησε θετικά στην ερώτηση "συμφωνείτε με τα φαινόμενα αυτοδικίας;" με το ποσοστό να είναι απόλυτα μοιρασμένο (46,7%) και τους πολίτες να ζητούν από το κράτος, το δήμο και την Αστυνομία να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Προς το παρόν,φροντίζουν τα "παλικάρια" του κ.Μιχαλολιάκου να “καθαρίζουν” αντ'αυτών.
Ο οποίος κ.Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, όχι μόνον αρνήθηκε να καταδικάσει τα επεισόδια, αλλά σχολιάζοντας τα πλάνα με τους ακροδεξιούς να κυνηγούν με κατσαβίδι μετανάστη, είπε ότι πρόκειται για "μικροεπεισόδια και πταίσματα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα". 
Πρόσθεσε δε ότι κατανοεί το αίσθημα των "εξαγριωμένων Ελλήνων".
' Εχει να σχολιάσει κάτι γι΄αυτά ο αρμόδιος υπουργός, αλλά και όλοι όσοι έσπρωξαν στην αγκαλιά του κ.Μιχαλολιάκου τους “εξαγριωμένους ΄Ελληνες”; 
Δικό τους δημιούργημα είναι. Δικό τους , του κ.Παυλόπουλου, του στρατηγού ανέμου-κ. Πολύδωρα και άλλων ευαίσθητων πολιτικών.
Ξέχασα...κάνουν σύσκεψη για “αυστηρά μέτρα στο ιστορικό κέντρο”. 
Αν πατήσετε στο γνωστό google την φράσηιστορικό κέντρο”, θα σας βγάλει αποτελέσματα από έξι τουλάχιστον συσκέψεις που κατά καιρούς έχουν γίνει...

"Η Δημοκρατική της Ρόδου" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου