Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα νταηλίκια

Εάν δεν στηρίξετε την Ελλάδα, θα πάθετε αυτά που πάθατε στην Κρήτη… Η Ελλάδα είναι μία μικρή νησιωτική χώρα, όχι μεγαλύτερη από το Παρίσι, πέρασε από δύο παγκόσμιους πολέμους, από έναν εμφύλιο και αυτό δεν το λαμβάνετε υπόψη”.  
Τάδε έφη η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη, απευθυνόμενη στους Γερμανούς βουλευτές που επισκέφθηκαν την χώρα μας ως μέλη της ομάδας φιλίας Ελλάδας-Γερμανίας.
Και ενώ οι Γερμανοί είχαν μείνει… αγάλματα, συνέχισε απτόητη: 
“Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα καταρρεύσει όλη η Ευρώπη και η Γερμανία αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εξοπλισμών είναι από τη Γερμανία, υπάρχουν τόσες πολλές Μερτσέντες στην Ελλάδα”.
Και δεν παρέλειψε να θέσει το αίτημα σε στυλ απαίτησης-υποχρέωσης, να στέλνουν τους τουρίστες στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία…
Μάλιστα! 
Ελληνίδα βουλευτής είναι αυτή. 
Που το λιγότερο που μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει είναι ΑΝΑΓΩΓΗ.
Ελληναράδικα τσιτάτα για ότι έπαθαν τα  χιτλερικά στρατεύματα την άνοιξη του ’41 στη μάχη της Κρήτης, ως επιχείρημα σοβαρό, σοβαρού βουλευτή, για την στάση της Γερμανίας σε αυτή την οικονομική περιπέτεια. Ελληναράδικες μαγκιές καφενείων, για την αδούλωτη ψυχή του ' Ελληνα. 
Α, όλα κι όλα... Μπορεί να χρωστάμε και της... Μιχαλούς, μπορεί να παρακαλάμε για δανεικά, αλλά έχουμε και μια περηφάνια, βρε αδελφέ...
Ξεχνώντας βέβαια, ότι τις αμυντικές δαπάνες ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΕ και πως το γκαράζ τις βουλής είναι γεμάτο από Μερτσέντες. 
Και μια χαρά θα μου φανεί αν η "Bild" βγει και της προτείνει να τις πουλήσουμε τις Μερτσέντες να ξεχρεώσουμε, ξεκινώντας από τη δική της.
Με τέτοιας ποιότητας αγωγή, παιδεία και μυαλό βουλευτές, μην κοιταζόμαστε έκπληκτοι πως φτάσαμε εδώ.
Την ώρα που βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού, η επίδειξη άσφαιρου πατριωτισμού, προς τέρψιν αυτιών ψηφοφόρων, αν μη τι άλλο καταντά γελοίο. 

" Η Δημοκρατική της Ρόδου" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου