Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

No 5 : Δικαιωθήκαμε!



Στην αντεπίθεση πέρασε λένε ο κ. Βενιζέλος. Ναι, πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Τον εμπνευστή και δημιουργό του Νόμου Περί (μη) Ευθύνης Υπουργών, ο οποίος δηλώνει ότι «αισθάνεται δικαιωμένος» φτάνοντας στο πέμπτο κατά σειρά βήμα της επικοινωνιακής διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ: 
1) Ποια λίστα;
 2) Δεν ξέρω, δεν είδα, χάθηκε
3) Νάτη! κάλλιο αργά...
4) Εγώ δεν φταίω, να ο κλέφτης! Τον διαγράψαμε...
5) Δικαιωθήκαμε!
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από τις δηλώσεις και πράξεις, μιας ηγετικής ομάδας που οδήγησε εκατομμύρια κόσμου στην εξαθλίωση, που κατέλυσε κάθε έννοια εργατικού δικαίου, γονάτισε εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους. Την… δικαίωση που επικαλείται ο κ. Βενιζέλος, βεβαίως, την αντιλαμβάνεται –απ’ όλο τον ελληνικό λαό- μόνον ο ίδιος.
 Μόλις μπαίνει το θέμα και των δικών του ευθυνών, ο ίδιος και το κόμμα του λέει,  πως κάποιοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την  χώρα. Χώρα = Βενιζέλος αν δεν καταλάβατε. Αντί να κάτσει στ’ αυγά του και να λουφάξει –το σοφότερο- αποφεύγοντας τις δηλώσεις, τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Διώτη, όλοι φταίνε, τον υπονομεύουν, τον συκοφαντούν και τέλος πάντων  γιατί το Hot Doc δημοσιοποίησε τη λίστα, χωρίς να τον… ρωτήσουν. Γιατί;
Δηλώσεις αναγούλας, με χρώμα Βυζαντίου, στις ίντριγκες του οποίου μια αδυναμία την έχει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου