Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Το χαρτομάνι

Καλό θα είναι, από εδώ και στο εξής να μην περιοριζόμαστε στην κριτική προς τους Δήμους και τις υπηρεσίες καθαριότητας για την ανικανότητα ή την αδιαφορία τους απέναντι στο σκουπιδαριό της νησίδας, στο χαρτομάνι της κολώνας, ή όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος τσιμέντου, αλλά να κατονομάζουμε, να κοινοποιούμε  και να δείχνουμε με το δάχτυλο  και εκείνους που κοσμούν την αφίσα!
Τους δήθεν «ευαισθητοποιημένους» κατά τα άλλα, τραγουδιστές ή ηθοποιούς, οι οποίοι δέχονται να μπαίνει το προσωπάκι τους στις κολώνες μας. Τους χώρους  που θα φιλοξενηθούν οι καλλιτέχνες.
Τα κόμματα ή τους  φορείς που υποτίθεται ότι αναπτύσσουν κοινωνική δράση για το καλό μας και όποιον άλλο υπογράφει με το ονοματάκι του την εξαθλίωση της αισθητικής μας, την υποβάθμιση της ζωής μας και την ενσυνείδητη καταστροφή της πόλης μας. Μήπως και καταλάβουν, ότι υπάρχουμε κι εμείς εδώ...
ΣΗΜ: Παρεμπιπτόντως, οι διαφημιστικές ταμπέλες καλά στέκουν κατά μήκος της Ρόδου-Λίνδου κ. Σαββή, μην ανησυχείτε.
Ξέρετε, εκείνες που θα κατεβάζατε με συνεργεία του Δήμου στις 15/9/2012, εάν δεν λάμβαναν υπ’ όψιν σας την προειδοποίηση οι κάτοχοι.
Ξέρω, δεν είστε πια υπεύθυνος μετά τις ανακατατάξεις και ως γνωστόν το κράτος δεν έχει συνέχεια. Λέω, μήπως να θυμίζατε στον διάδοχό σας εκείνη την απόφαση.

Η Δημοκρατική της Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου