Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πλειοδοσία φαλλών...

' Ηταν γκέι ο Γέρος του Μωριά; Ιδού η απορία...
Αυτό είναι το συγκλονιστικό ερώτημα που βασανίζει το πανελλήνιο ημέρες τώρα...
Με αφορμή την προβολή της σειράς ντοκιμαντέρ “1821” από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Διαδίκτυο ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ προσκυνημένων Τουρκόσπορων” και αδούλωτων Ελλήνων”.
Ανδρείοι, ανυπότακτοι, ανίκητοι, απευθείας απόγονοι του Σωκράτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, επαγγελματίες εθνικόφρονες, ξεκίνησαν την μάχη στα Δερβενάκια. Έγραψε ο συγγραφέας και παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ “1821”, Πέτρος Τατσόπουλος, έναν αστεϊσμό σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης , δίχως να λάβει υπ'όψιν του πως όχι μόνον έπαψε πλέον το ιδιωτικό να υφίσταται στο internet, -άρα και οι χαλαροί αστεϊσμοί μεταξύ "φίλων"- αλλά και το ότι χρειάζεται μυαλό για να καταλάβεις ένα αστείο.
Πόσο μάλλον για να καταλάβεις ότι Ιστορία δεν είναι ότι λέει ο καθένας ή αυτή που τον βολεύει.
Aπομονώθηκε λοπόν η φράση του, βαπτίσθηκε “προδότης”, έγινε πρωτοσέλιδο "εθνικών" εφημερίδων και...επερώτηση του έχοντος αναλάβει την υπεράσπιση της Ιστορίας μας και της εθνικής μας υπόστασης ΛΑΟΣ.
Σύσσωμα τα εθνικά μπλογκς, τα πατριωτικά sites, μέρες τώρα...ψάχνουν, αν ο Γέρος του Μωριά ήταν "gay... 
Σε άπταιστα greeklish... ΄Ισως για να κρύψουν την άγνοια της ελληνικής γλώσσας. Και με κεφαλαία, που κατά πως λένε οι ειδικοί χρησιμοποιούνται από όσους θέλουν να διατρανώσουν υπεροχή.
Ηρωισμός, 1821, Ολυμπιακός (ανακατεύθηκε κι αυτός...) και ομοφυλοφιλία. 
'Ολα ένας ιστορικός πολτός.
 Εθνικιστική υστερία και πλειοδοσία φαλλών.
"'Εθνικά υπερήφανοι Έλληνες" όλου αυτού του παραλογισμού, δεν έχουν απόσταση από τους ''εθνικά επικίνδυνους Έλληνες”.
Υ.Γ. Οι πόλεμοι ως γνωστόν έχουν αφορμές και αιτίες. Η αιτία του συγκεκριμένου ήταν αυτό καθ΄αυτό το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ.
Δεν ήθελε και πολύ να βρουν και την αφορμή οι κουφιοκεφαλάκηδες οπαδοί. 
Μαύρο φίδι που τον έφαγε, όποιος αγγίξει το κρυφό σχολειό και την ημερομηνία έναρξης του αγώνα... 
Για όσους μια αμφιβολία την...έπαθαν με τον ανδρισμό του Κολοκοτρώνη, μήπως και πεισθούν με επιχειρήματα-αξιώματα στην...σοβαρή συζήτηση που αναπτύσεται στο διαδίκτυο. 

Και για όσους μια αμφιβολία την πάθατε και είχατε κι έναν καϋμό για την σεξουαλικότητα του Κολοκοτρώνη,
θαυμάστε μερικά από τα "εθνικά επιχειρήματα"-αξιώματα που κυκλοφορούν στα μετερίζια του διαδικτύου 
  1. Γκέι και πραγματικός Έλληνας δεν συμβιβάζεται...
  2. Γκέι και αληθινός ήρωας δεν συμβιβάζεται. Έτσι και είσαι ήρωας, αποκλείεται να είσαι γκέι και αν είσαι γκέι αποκλείεται να γίνεις ήρωας. 
    Δεδομένου δε, ότι “οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες” και εφόσον εις το προηγούμενο επιχείρημα αποκλείσαμε την περίπτωση οι πραγματικοί έλληνες να είναι γκέι άρα δεν είναι και οι ήρωες.
  3. Ο Κολοκοτρώνης ήταν ταυτόχρονα  και σκληρός άντρας εκτός από' Ελληνας και ήρωας. Οι σκληροί άντρες δεν είναι γκέι, άρα και ο Κολοκοτρώνης δεν είναι γκέι.
  4. Ο Κολοκοτρώνης δεν είναι γκέι γιατί έσφαξε Τούρκους...
  5. Είναι απαράδεκτο να υποστηρίζουν ορισμένοι ανθέλληνες ότι ο Κολοκοτρώνης ριχνότανε ασυγκράτητος στη μάχη φορώντας άσπρη φούστα.. Φουστανέλα ήταν...
  6. Η ελληνική ιστορία γράφεται μόνο από βαρβάτους στρέιτ Ελληνες, οι οποίοι με το'να χέρι κρατάνε το σπαθί και με τ άλλο το σύμβολο του έθνους και δεν εννοώ τη σημαία...
Ο Κολοκοτρώνης στη φυλακή του Ναυπλίου (1833)
από το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλλη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου