Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Εσείς κύριε Περιφερειάρχα;

Οι Περιφερειάρχες, στο πρόσφατο ταξίδι τους στις Βρυξέλλες, μεταξύ άλλων συνάντησαν και τον κ. Ράιχενμπαχ, ο οποίος μάθαμε ότι : « Κατόπιν της επιθυμίας τους για τεχνική βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη για την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για έργα στις περιφέρειες τους, ο κ. Ράιχενμπαχ δεσμεύτηκε να εξετάσει πώς αυτή η τεχνική βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί στην πράξη» .
Και εάν αυτό δεν είναι ομολογία αποτυχίας, ανθρώπων εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης χρόνια, τότε τι είναι;
Αλήθεια κ. Περιφερειάρχα, εσείς συμφωνείτε με τον κ. Γ. Χατζημαρκάκη, ο οποίος  απευθυνόμενος προς τον κ. Ράιχενμπαχ  είπε: «Πόσα άτομα θα μπορούσατε να στείλετε στην Ελλάδα στις περιφέρειες ώστε να βοηθήσουν στην υλοποίηση των επενδύσεων;»
Εσείς τι απαντάτε κ. Περιφερειάρχα στο ερώτημα του κ. Χατζημαρκάκη  : «εσείς δέχεστε να έρθουν ξένοι τεχνοκράτες στις περιφέρειές σας; Το θέλουν οι ψηφοφόροι σας;»
Δέχεσθε;  Και βέβαια το ερώτημα δεν είναι εάν δέχονται οι ψηφοφόροι σας, αλλά όλοι οι πολίτες, τους οποίους αυτή την στιγμή υπηρετείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου