Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Νατυρελ Πασόκοι

Ξαφνικά το θηλυκό ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να υψώσει ανάστημα. Δυο χρόνια σκυμμένο πάνω σε ψηφοφορίες που διέλυαν, θυμήθηκαν ότι το δημοψήφισμα είναι κακό πράγμα. Πιο κακό να υποθέσω από το Μνημόνιο, τις απανωτές επικαιροποιήσεις του, το μεσοπρόθεσμό, τα πολυνομοσχέδια που διέλυαν το σύμπαν δίπλα τους.
΄Ασχετα, από το αν δεν συμφωνεί κάποιος με την ξαφνική αυτή επιφοίτηση -και πρώτη η γράφουσα-, είναι απαράδεκτα τα όσα ακούστηκαν από χείλη πολιτικών ανδρών και συναδέλφων τους. Μπορεί να  προσάψει κάποιος στις διαφωνούσες κυρίες  πολιτική υποκρισία, άγνοια, αδιαφορία σε ότι έχει σχέση με την πολιτική τους πορεία και μέχρι εκεί! Μπορεί να διαφωνεί με την συγκεκριμένη κίνησή τους, αλλά αντιπαρατίθεται με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με τακτικές μεσημεριανάδικου.
Αυτό με το «σιγά την καλτσοδέτα» για την κυρία Καϊλή σας κάνει να νοιώθετε πιο νατυρελ Πασόκος κύριε πρώην  γραμματέα;
Το άλλο -  που δεν γράφεται γιατί ξεπερνά τα όρια του χυδαίου- εσάς κύριοι εθνοπατέρες, που το πετάξατε όταν πέρασε από μπροστά σας η άλλη διαφωνούσα κυρία Παναρίτη, σας κάνει να νιώθετε και πιο άντρες και πιο νατυρελ Πασόκοι;
Επίπεδο πολιτικών ανδρών, οι οποίοι κατά τα άλλα θα μας σώσουν!!
Ντροπή σας!
Και όχι ΔΕΝ είμαι φεμινίστρια.
Απλά απεχθάνομαι τους νταήδες που ξεχειλίζουν από τεστοστερόνη, δεν σέβονται τίποτε και δεν έχουν όρια. Τους πολιτικούς που το επίπεδό τους, είναι ανεγκέφαλου χουλιγκάνου γηπεδικής κερκίδας, όπου ακούγονται παρόμοιες εκφράσεις όταν χάνει η ομάδα τους.
Υ.Γ. Κάποιος που αντέδρασε , προσπαθώντας να επαναφέρει στην τάξη τον νταή κ. Ξυνίδη εισέπραξε την γεμάτη τεστοστερόνη απάντηση «Γιατί θα την φοβηθώ. Δεν ξέρεις που την έχω γραμμένη;».
Πως δεν ξέρουμε;; Εκεί που θα σας γράψουν και οι πολίτες. Αρκεί κάποτε να στηθούν κάλπες.
Συγγνώμη , για την παρεκτροπή, αλλά ίσως αντιλαμβάνονται μόνο την γλώσσα που μιλάνε.
Σημείωση: Προς γνώση και συμμόρφωση των κυριών που μετέχουν των κοινών. Επέτρεψαν πολλά από αυτά με την αδιαφορία τους.
1. Βλέποντας τις λίστες κομμάτων όλων των παρατάξεων, να βρίθουν  "λάμψης" και και δεν αντέδρασαν στο κραχτό κριτήριο... "μπούστου", "διασημότητας","life style" και μόνον! σε πολλές των περιπτώσεων... 
2. Εξακολουθώντας να ανέχονται την ποσόστωση, μέτρο που τις υποβιβάζει σε άτομα...ειδικών αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου