Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Shoeing tossing

Δύο έγιναν τα ζευγάρια παπουτσιών στα καλώδια στο τέλος της Παπαλουκά.Από το πρωϊνό της 18/11, απέκτησε παρέα το ένα ζευγάρι που έμενε εκεί κρεμασμένο μήνες. 
Κάποιοι το έκαναν για πλάκα; Μπορεί…
Εκτός από την πλάκα όμως, ενδιαφέρον είχε ένα ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ , για παπούτσια κρεμασμένα σε καλώδια ηλεκτρικού ή τηλεφώνου, μια πρακτική που είναι γνωστή σαν «Shoeing tossing» και με μια παράλληλη βόλτα στο διαδίκτυο,  μαθαίνουμε  εκτός από τα ανώδυνα όπως: πετούν τα παπούτσια τους όσοι τελειώνουν το στρατό ή μαθητές στο τέλος του σχολικού έτους, κάποιοι που πρόκειται να παντρευτούν ή στην Σκωτία όσοι άντρες έχουν για πρώτη φορά σεξουαλική επαφή, ότι :  
1.Παπούτσια που κρέμονται από τα καλώδια, σηματοδοτούν ότι στην περιοχή υπάρχει και πωλείται κράκ, τα παπούτσια είναι του τένις, εξ ου και η παρουσία των παπουτσιών χαρακτηρίζεται ως  "Tennies Crack".
2. Μπορεί επίσης να σχετίζεται με ένα μέρος όπου πωλείται  ηρωίνη , με συμβολισμό «δεν μπορείς ποτέ να το αφήσεις», αναφορά στην εθιστική φύση της ουσίας.
3. ΄Οτι τα παπούτσια, ρίχνονται σε  ανάμνηση μιας συμμορίας που σχετίζονται με τη δολοφονία ή το θάνατο ενός μέλους της, είτε ως τρόπος σήμανσης του χώρου δράσης μιας συμμορίας. Ενδιαφέρον είχε και η μαρτυρία του δημάρχου του Λος  Αντζελες «αυτά τα παπούτσια δείχνουν τοποθεσίες στις οποίες πωλούνται ναρκωτικά  και δρούν συμμορίες».
Ελπίζω ότι κάτι ανώδυνο γιορτάζανε όπως…Αμερική  όσοι το έκαναν.  Και με δεδομένο ότι δεν έχουμε λήξη σχολικού έτους, το πρόσφατο ζευγάρι που βρίσκεται στα καλώδια, να ήταν από κάποιον που τέλειωσε το στρατό ή που παντρεύεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου