Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οι “Κάποιοι”


Ακριβοθώρητη η Κατερίνα Θάνου που σνομπάριζε το δικαστήριο χρόνια τώρα ( και εμάς...), απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και μας αποκάλυψε πως “κάποιοι” επιβουλεύονται το αρχαίο πνεύμα αθάνατο που τρέχει στον DNA των ελλήνων αθλητών και την...χώρα. 
“Στις 12 Αυγούστου δεν πρόδωσαν μόνο εμένα αλλά όλη τη χώρα. Δεν στέρησαν μόνο από εμένα αλλά από όλη τη χώρα ένα μετάλλιο”.
Ποιοι το έκαναν αυτό την ρώτησαν; "Κάποιοι που δεν ξέρουν πόσες θυσίες και πόσος κόπος χρειάζεται να βρίσκεσαι στην κορυφή 12 χρόνια" απάντησε.
“Κάποιοι”...γενικά και αόριστα ...
Αυτοί οι “κάποιοι έριξαν” που έριξαν κάτι τις στην πορτοκαλάδα του Κώστα Σαμπάνη για να τον ενοχοποιήσουν. “Κάποιοι” άλλοι στον Άγιο Κοσμά παραβίασαν το παράθυρο της Φανής Χαλκιά και έριξαν στα συμπληρώματα διατροφής ένα απαγορευμένο δυναμωτικό,“κάποιοι” το 2008 στην Χαλκιά και στην Τσουμελέκα, “κάποιοι” και στην Δεβετζή. (Αυτοί μάλλον ζήλεψαν τις επιδόσεις της στο “Dancing with the Stars” και τις φωτογραφίες της ό,τι κοσμικό γκαλά κυκλοφορούσε.)
Η μόνη που είχε όνομα ήταν αυτή η Σου-Λι που της παρήγγειλαν αμινοξέα κι εκείνη ήταν ηλίθια και έστειλε Μ3. “Κάποιοι “... 
Και θα περιμέναμε οι κάποιοι εμείς από την κυρία Θάνου, ακόμη κι αν δεχθούμε τον ισχυρισμό της πως κάποιοι πρόδωσαν και αυτήν και την... χώρα , να πει έστω και μια λέξη καταδίκης για το ντοπάρισμα. 
Η κυρία Θάνου αντίθετα, επέρριψε ευθύνες στους δημοσιογράφους που την παρουσίασαν ως “εγκληματία”. Θεωρεί ότι ο Τύπος και η Ελλάδα όλη !! θα έπρεπε να...σεβαστεί την μερική αμνησία, το ότι δεν θυμάται πώς έγινε το ατύχημα με την μοτοσικλέτα. (Ας προσέχαμε η Ελλάδα όλη όταν την κάναμε δρόμους και γυμναστήρια και πλοία τον Κεντέρη...) 
Δικαστές δεν είμαστε για να κρίνουμε και να βγάλουμε απόφαση αν γλύστρησε η μοτοσυκλέτα ή όχι, αν όλο αυτό ήταν ατύχημα και αν έπαθε μερική αμνησία.
Αλλά τουλάχιστον μέχρι τότε, δεν χρειαζόμαστε άλλους εχθρούς που επιβουλεύονται την χώρα, με στόχο και σκοπό να της στερήσουν ένα μετάλλιο. 
Να μας λείπουν τέτοια μετάλλια της ντόπας. Αν δεν έχει κάτι άλλο να πει, τουλάχιστον ας μη μιλά εξ ονόματος μιας χώρας ολόκληρης , βλέποντας εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.

εφημερίδα "Η Δημοκρατική της Ρόδου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου